Scootmobiel pechhulp

Gratis mobiliteitsgarantie en scootmobiel pechhulp

Heeft uw scootmobiel onverhoopt een technisch probleem of schade? Dan zorgen wij direct voor scootmobiel pechhulp en zo nodig voor een vervangend exemplaar. Ook wanneer uw scootmobiel voor langere tijd in onze werkplaats moet zijn voor onderhoud, dan kunt u rekenen op een tijdelijk vervangend exemplaar.

Scootmobiel pechhulp

Hulp nodig?

Indien u direct hulp nodig heeft met uw Scootmobiel, dan kunt u ons tijdens werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur bereiken op telefoonnummer 0314 68 14 00. Op zaterdag zijn wij via hetzelfde telefoonnummer bereikbaar tussen 08.00 uur en 16.00 uur. U kunt rekenen op vlotte scootmobiel pechhulp, waar u zich ook bevindt in de regio. Dankzij onze speciaal ingerichte servicebus kunnen wij snel ter plaatse zijn om u weer op weg te helpen of naar huis te brengen. Uiteraard kan vervolgens uw scootmobiel meegenomen worden naar de werkplaats voor verdere inspectie en scootmobiel reparatie.

Contactgegevens

Wehl
Catharinastraat 21 - 7031 BD
T: 0314 68 14 00

Zevenaar
Voltastraat 51-A - 6902 PT
T: 0316 34 49 90

E: info@zittenengaan.nl

Heeft u nog een fiets? Ruil hem in!

Wanneer u beschikt over een (elektrische) fiets, dan kunt u deze inruilen bij de aanschaf van een scootmobiel. Als u dat wenst kunnen wij de fiets bij u thuis komen bekijken en een reële waardebepaling doen. Eventueel kunnen wij dan meteen één of meerdere scootmobielen meenemen, zodat u in uw eigen omgeving kunt proefrijden. Geef gerust aan wat uw wensen zijn en waar u zich prettig bij voelt.

Lees meer