Rollator kopen

Een rollator kopen? U heeft onze aandacht

Een goede rollator geeft u de nodige houvast en kan u voor langere tijd helpen om goed mobiel te blijven. Wilt u een rollator kopen, dan is het goed om een aantal zaken af te wegen. Een van onze medewerkers bij Zitten & Gaan zal met u uw wensen en gewoontes bespreken, waarna het juiste product geadviseerd kan worden. U kunt in alle rust de rollator uitproberen, voordat u besluit het aan te schaffen. Een rollator kopen wordt door ons gezien als een belangrijke aanschaf. U mag daarom rekenen op alle aandacht.

In onze showroom kunt u de rollators bekijken en uitproberen. Mobiel blijven is een groot goed. Met betrouwbare en degelijke hulpmiddelen zoals de rollators van Zitten & Gaan kunt u alle kanten op. In onze showroom treft u tevens een uitgebreid assortiment scootmobielen.

Wij hebben de volgende rollators in het assortiment:

Rollator Standaard

Onze standaard rollator is een ideale loopwagen voor buitenshuis en binnenshuis, waarmee u kunt gaan winkelen, wandelen of veilig een dienblad van de keuken naar de eetkamer kunt verplaatsen

Meer lezen...

Rollator Deluxe

Door het lage gewicht is de rollator Deluxe met één handbeweging op te vouwen tot een handzaam pakketje, waarna u hem eenvoudig meeneemt in de bus, auto, taxi of met het openbaar vervoer

Meer lezen...

Contactgegevens

Wehl
Catharinastraat 21 - 7031 BD
T: 0314 68 14 00

Zevenaar
Voltastraat 51-A - 6902 PT
T: 0316 34 49 90

E: info@zittenengaan.nl

Heeft u nog een fiets? Ruil hem in!

Wanneer u beschikt over een (elektrische) fiets, dan kunt u deze inruilen bij de aanschaf van een scootmobiel. Als u dat wenst kunnen wij de fiets bij u thuis komen bekijken en een reële waardebepaling doen. Eventueel kunnen wij dan meteen één of meerdere scootmobielen meenemen, zodat u in uw eigen omgeving kunt proefrijden. Geef gerust aan wat uw wensen zijn en waar u zich prettig bij voelt.

Lees meer