Scootmobiel onderhoud

Tijdig scootmobiel onderhoud voorkomt veel problemen

U doet er verstandig aan om uw scootmobiel jaarlijks door ons te laten onderhouden. Goed scootmobiel onderhoud draagt er uiteraard aan bij dat u vele veilige kilometers kunt afleggen. Daar komt bij dat u deze kilometers het liefst ongestoord en zonder zorgen wilt kunnen maken. Bij Zitten & Gaan vinden wij het dan ook van het allergrootste belang dat u zorgeloos mobiel kunt zijn.

Scootmobiel onderhoud

 

Zorgeloze service

Daarbij hoort ook een zorgeloze service. U mag erop rekenen dat wij de ochtend voorafgaand aan uw scootmobiel onderhoud uw scootmobiel bij u ophalen. In de meeste gevallen heeft u hem aan het einde van de dag weer tot uw beschikking. Indien u dat wenst is vervangend vervoer bespreekbaar. Maak direct een afspraak via 0314 68 14 00.

Contactgegevens

Wehl
Catharinastraat 21 - 7031 BD
T: 0314 68 14 00

Zevenaar
Voltastraat 51-A - 6902 PT
T: 0316 34 49 90

E: info@zittenengaan.nl

Heeft u nog een fiets? Ruil hem in!

Wanneer u beschikt over een (elektrische) fiets, dan kunt u deze inruilen bij de aanschaf van een scootmobiel. Als u dat wenst kunnen wij de fiets bij u thuis komen bekijken en een reële waardebepaling doen. Eventueel kunnen wij dan meteen één of meerdere scootmobielen meenemen, zodat u in uw eigen omgeving kunt proefrijden. Geef gerust aan wat uw wensen zijn en waar u zich prettig bij voelt.

Lees meer