Scootmobiel reparatie

Scootmobiel reparatie

Heeft uw scootmobiel reparatie nodig na schade of vanwege een technisch gebrek?

In onze moderne werkplaats in Wehl hebben wij van oudsher veel verstand van mobiliteit. Dankzij het grote aantal elektrische fietsen die wij in de afgelopen jaren hebben verkocht aan tevreden klanten, hebben wij veel ervaring opgedaan met de reparatie van elektrisch aangedreven voertuigen. Uw scootmobiel reparatie wordt door ons dan ook vakkundig en snel uitgevoerd. Wij maken daarbij gebruik van de meest moderne (uitlees)apparatuur.

Scootmobiel pechhulp

Bij een moderne wijze van repareren hoort ook een zorgeloze service. Staat u met pech onderweg? Bel ons dan meteen via 0314 68 14 00.

Zorgeloze service

Indien het een geplande reparatie betreft: u mag erop rekenen dat wij de ochtend voorafgaand aan uw scootmobiel reparatie uw scootmobiel bij u ophalen. In de meeste gevallen heeft u hem aan het einde van de dag weer tot uw beschikking. Indien u dat wenst is vervangend vervoer bespreekbaar.

Maak direct een afspraak voor scootmobiel reparatie en bel ons via 0314 68 14 00.

Contactgegevens

Wehl
Catharinastraat 21 - 7031 BD
T: 0314 68 14 00

Zevenaar
Voltastraat 51-A - 6902 PT
T: 0316 34 49 90

E: info@zittenengaan.nl

Heeft u nog een fiets? Ruil hem in!

Wanneer u beschikt over een (elektrische) fiets, dan kunt u deze inruilen bij de aanschaf van een scootmobiel. Als u dat wenst kunnen wij de fiets bij u thuis komen bekijken en een reële waardebepaling doen. Eventueel kunnen wij dan meteen één of meerdere scootmobielen meenemen, zodat u in uw eigen omgeving kunt proefrijden. Geef gerust aan wat uw wensen zijn en waar u zich prettig bij voelt.

Lees meer