Lukassen Tweewielers

pand-wehl_2

Zitten & Gaan is een onderdeel van Lukassen Tweewielers. In onze showrooms in Wehl en Zevenaar hebben wij een speciale ruimte gereserveerd voor de scootmobielen en rollators van het merk Kymco Healthcare. Als u overweegt een Kymco scootmobiel of een rollator aan te schaffen, dan is het goed te weten dat u kunt rekenen op de 100% service en betrouwbaarheid, die (andere) klanten van Lukassen Tweewielers ook altijd hebben ervaren.

Meer dan 60 jaar

Lukassen Tweewielers is al meer dan 60 jaar een begrip in de Achterhoek en Liemers. Met twee grote fietsenspeciaalzaken in Wehl en Zevenaar heeft Lukassen Tweewielers door de jaren heen reeds tienduizenden mensen van een nieuwe of gebruikte kwaliteitsfiets voorzien. Om onze klanten in alle leeftijden te kunnen (blijven) bedienen hebben wij er bewust voor gekozen mobiliteitsoplossingen aan te bieden aan minder validen.

Breng gerust een bezoek aan onze showroom in Wehl  of Zevenaar of bekijk onze website

Bel 0314 68 14 00 voor een afspraak bij u thuis!

Contactgegevens

Wehl
Catharinastraat 21 - 7031 BD
T: 0314 68 14 00

Zevenaar
Voltastraat 51-A - 6902 PT
T: 0316 34 49 90

E: info@zittenengaan.nl

Heeft u nog een fiets? Ruil hem in!

Wanneer u beschikt over een (elektrische) fiets, dan kunt u deze inruilen bij de aanschaf van een scootmobiel. Als u dat wenst kunnen wij de fiets bij u thuis komen bekijken en een reële waardebepaling doen. Eventueel kunnen wij dan meteen één of meerdere scootmobielen meenemen, zodat u in uw eigen omgeving kunt proefrijden. Geef gerust aan wat uw wensen zijn en waar u zich prettig bij voelt.

Lees meer