Werkwijze

Gewoon een goed product

Als u de aanschaf van een scootmobiel overweegt, dan wilt u er zeker van zijn dat u een goede en veilige aankoop doet. U kiest voor Zitten & Gaan omdat u er bij ons van op aan kunt dat wij luisteren naar uw wensen en behoeften. En omdat wij daar gewoon een goed product bij adviseren. U mag rekenen op de volgende 5 zekerheden:

AGILITY-LIFE-2

 

1. Gratis mobiliteitsservice
Heeft uw scootmobiel onverhoopt een technisch probleem of schade? Dan zorgen wij direct voor een vervangend exemplaar. Ook wanneer uw scootmobiel voor langere tijd in onze werkplaats moet zijn voor onderhoud, dan kunt u rekenen op een tijdelijk vervangend exemplaar.

2. Gratis haal- en brengservice
Zo nodig komen wij bij u op locatie om de scootmobiel om te wisselen. Ook wanneer u wilt proefrijden op één of meerdere scootmobielen, dan kunt u ons bellen voor een afspraak. Wij komen dan met onze bus bij u op locatie. Dit laatste gebeurt uiteraard geheel vrijblijvend.

3. Gratis inruil van uw (elektrische) fiets
Heeft u nog een (oude) fiets? Of heeft u nog niet zo lang geleden een elektrische fiets aangeschaft. Ongeacht waar u uw aankoop gedaan heeft, ruilen wij uw fiets in op een scootmobiel naar keuze. U ontvangt uiteraard een reëel inruilbedrag.

4. Uitsluitend veilige vierwielers
Zitten & Gaan levert uitsluitend producten van Kymco Healthcare. De scootmobielen in ons assortiment hebben allemaal vier wielen voor maximale balans. Wel zo veilig!

5. Uitgebreide service & garantie
U kiest niet voor niets voor Zitten & Gaan. U maakt aanspraak op de volledige fabrieksgarantie en een zeer klantvriendelijk servicebeleid. U was dit wellicht al gewend van Lukassen Tweewielers, het bedrijf achter Zitten & Gaan. Lukassen Tweewielers bestaat al meer dan 60 jaar en heeft een uitstekende naam in de regio.

 

 

Contactgegevens

Wehl
Catharinastraat 21 - 7031 BD
T: 0314 68 14 00

Zevenaar
Voltastraat 51-A - 6902 PT
T: 0316 34 49 90

E: info@zittenengaan.nl

Heeft u nog een fiets? Ruil hem in!

Wanneer u beschikt over een (elektrische) fiets, dan kunt u deze inruilen bij de aanschaf van een scootmobiel. Als u dat wenst kunnen wij de fiets bij u thuis komen bekijken en een reële waardebepaling doen. Eventueel kunnen wij dan meteen één of meerdere scootmobielen meenemen, zodat u in uw eigen omgeving kunt proefrijden. Geef gerust aan wat uw wensen zijn en waar u zich prettig bij voelt.

Lees meer